HAMSUNfantasier


Nasjonalbiblioteket, Forlaget Press og KulturKonsept har gleden av å invitere til

HAMSUNfantasier - kunstutstilling og boklansering

Sted: Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate 110, Solli plass

Tid: torsdag 1. oktober kl. 15.00

HAMSUNfantasier er et kunstprosjekt i regi av KulturKonsept, Forlaget Press og de anerkjente billedkunstnerne Therese Nortvedt, Unni Askeland, Marianne Bratteli, Anne-Karin Furunes, Sverre Koren Bjertnæs, Benjamin Bergman, Harald Fenn, Kjell Erik Killi Olsen, Peter Esdaile og Håkon Bleken. Prosjektet er utviklet spesielt for Hamsun 2009.

Kunstnerne har billedsatt Sult, Victoria, Markens grøde, Pan, Mysterier og Det vilde kor av Knut Hamsun. Kunstutstillingen består av 55 originalkunstverk med høy penselføring. Nasjonalbiblioteket viser et utvalg av kunstverkene. Utstillingen åpner i Trondheim Kunstmuseum 29. november.

I tilknytning til kunstprosjektet gir Forlaget Press og KulturKonsept ut boken HAMSUNfantasier, en litterær billedkavalkade med tekster av Ingar Sletten Kolloen og Tommy Olsson. I forbindelse med utstillingsåpningen lanseres boken i Nasjonalbiblioteket. Ingar Sletten Kolloen, Tommy Olsson og kunstnerne vil være til stede ved åpningen.

 

Kunstutstillingen HAMSUNfantasier vises i Nasjonalbiblioteket fram til 12. oktober.


"Markens grøde" med forfriskninger.

Velkommen!


Fra "Markens Grøde" - Sverre Koren Bjertnæs

Foto: Øystein Thorvaldsen

 

Dette er et nyhetsbrev fra Nasjonalbiblioteket Kulturkonsept.no Forlagetpress.no

Nasjonalbiblioteket

Henrik Ibsens gate 110, 0255 Oslo

tlf.: 810 01 300

http://www.nb.no/

Bedrifter

AnkerAurdal Synnve ByrkraterKulturKonsept tilbyr en rekke skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker et estetisk og visuelt budskap utad og innad i bedriften.

Ta kontakt

Utsmykking

Starheim Olav CityKulturKonsept finner gode kunstløsninger for institusjoner, organisasjoner og private som ønsker å berike omgivelsene med kunst.

Ta kontakt

Hjem/Bolig

esdaile peter ispisesalen olpEr du/dere på jakt etter livets kunstverk eller trenger bistand til kunst og interiør til hjemmet? Kunstgaver til venner og familie varer evig!

Ta kontakt

Go to top