2009 Mysterier

HjemUtstillinger2009Mysterier

Mysterier

Galleri Voksenåsen

18. oktober til 2. desember

Peter Esdaile

 

Mysterier

Velkommen til utstillingsåpning av "Mysterier" med malerier av Peter Esdaile søndag 18. oktober kl. 15.

Forfatter og Hamsunbiograf Ingar Sletten Kolloen åpner salgsutstillingen.

Peter Esdaile kommer fra USA og vil være til stede ved åpningen.

Ingar Sletten Kolloen, Tommy Olsson og Peter Esdaile signerer den nye og omtalte kunstboken HAMSUNfantasier fra Forlaget Press.

Forfriskninger og kunstnerisk innslag.

Nagels lammegryte med tilbehør til kr. 175 serveres i restauranten kl. 16 – 18.

Peter Esdaile er blant Norges mest profilerte kunstnere. Han bor og arbeider pt. i Madison i WI i USA. Esdaile har hatt stor utstillinger, utsmykkinger og oppdrag i både inn- og utland, og er innkjøpt av viktige institusjoner og samlere, bl.a. Nasjonalgalleriet, Norsk kulturråd og Nordic House i Reykjavik.

Esdailes separatutstilling i Galleri Voksenåsen viser arbeider knyttet til Knut Hamsuns roman "Mysterier". Peter Esdaile har de seneste årene utviklet maleriet til det optimale. Bildene er ekspressive, maleriske og fortellende, og palettens dramaturgi spenner fra poesi til fyrverkeri. Det gåtefulle og interessante sjeledramaet "Mysterier" billedsettes på en foruroligende realistisk og fantasifull måte med et sterkt kunstnerisk temperament.

Deler av utstillingen kan ses på www.kulturkonsept.no

Bilder for presse kan lastes ned her - last ned -

Omvisning/ kunstpause for bedrifter og private kan bestilles.
Voksenåsen "skreddersyr" arrangementer med kunst & mat.
Henvendelse 22 81 15 00 / 909 67 883

Galleri Voksenåsen er åpent hver dag i hotellets åpningstid.

Påmelding til Voksenåsens Hamsundager 17. og 18. oktober www.voksenaasen.no

For kjøp og spørsmål henvendelse til kurator Kristin Jordfald:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf 909 67 883

Bedrifter

AnkerAurdal Synnve ByrkraterKulturKonsept tilbyr en rekke skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker et estetisk og visuelt budskap utad og innad i bedriften.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utsmykking

Starheim Olav CityKulturKonsept finner gode kunstløsninger for institusjoner, organisasjoner og private som ønsker å berike omgivelsene med kunst.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hjem/Bolig

esdaile peter ispisesalen olpEr du/dere på jakt etter livets kunstverk eller trenger bistand til kunst og interiør til hjemmet? Kunstgaver til venner og familie varer evig!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.